TAI JUTSU

Tai Jutsu bij Vechtsportschool Emmen 

Garuda Gym


Voor mensen die op zoek zijn naar een allround zelfverdedigingssport, biedt Tai Jutsu het antwoord. Dit door de mix van alleen de effectieve technieken uit het staande gevecht, overname-  en het gevecht op de grond. Alle situaties die je in een onverwacht gevecht op straat ook kunt tegenkomen.


Tai Jutsu, is een krijgskunst die  elementen bevat uit Judo (worpen en klemmen), Aikido (roterende bewegingen), Jiu Jitsu (verwurgingen en bevrijdingen) en Karate (trappen en stoten). Tai Jutsu is zeer effectief. De training beperkt zich tot de effectiefste technieken om je zelf te kunnen verdedigen.  Bij Vechtsportschool Emmen - Garuda Gym  kan men voor het Tai Jutsu  terecht.

Onderstaande video geeft een indruk van het Tai Jutsu bij Garuda Gym

Senioren (14 +)

TAI JUTSU

Dinsdag

19.30-21.00 

€ 30,- p/mnd

INFORMEER OF MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFLES EN GA NAAR: CONTACT

Tai Jutsu geschiedenis


Tai Jutsu behoort tot de oudste krijgskunsten van Japan. Budosporten als judo, karate, aikido etc. zijn uit deze zogenoemde moederkunst ontstaan. Veel technieken die tegenwoordig in deze sporten worden gebruikt zijn terug te vinden in het Tai Jutsu. Tai Jutsu betekent in het Japans: "Kunst van het Lichaam".

Tai Jutsu bij Vechtsportschool Emmen voor wie?


Tai Jutsu is echter voor jong en oud, man en vrouw. De technieken worden aangepast, zodat diegenen die mindere kracht bezitten, zich ook kunnen leren verweren.  Naast dat het ideale weerbaarheidsvorm is, biedt het ook vaardigheden voor mensen die op zoek zijn naar MMA (grappling). Bij Garuda Gym kan men vanaf 14 jaar terecht voor Tai Jutsu o.l.v. Thijs Kroezen & Dennis Tiethof.

Dennis-1 DSC_9611
Dennis-3 DSC_9617
Dennis-2 DSC_9613
Wesley-1DSC_0766
Wesley-2DSC_0765
Wesley-3DSC_0762

TERUG NAAR:  GEVECHTSSPORTEN