TAI CHI & QI GONG

Tai Chi Emmen

 

Onderstaand een video van Roel Jansen die in Emmen o.a. het Tai Chi gaat onderwijzen

Tai Chi en Qi Gong in Emmen

 

Meditatie en ademhalingsoefeningen

 

Wil je op een leuke en ontspannende wijze meer energie verkrijgen? Dit kan met Qi Gong meditatie en ademhalingsoefeningen in combinatie met Tai Chi. Via meditatie en ademhalingsoefeningen jezelf trainen. De effecten zijn o.a. meer energie, focus en ontspanning. Deze effecten kunnen uiteraard sterk doorwerken op onze mentale en fysieke gezondheid.

Het bewezen nut van meditatie en ademhalingsoefeningen

 

Uit de inmiddels vele wetenschappelijke studies blijkt dat meditatie en ademhalingsoefeningen wel degelijk een sterk effect kunnen hebben op ons functioneren. Door middel van staande meditatie en ademhalingsoefeningen wordt geoefend om meer energie ofwel "qi" te voelen. Tijdens de meditatie en ademhalingsoefeningen proberen we op verschillende manieren om het ervaren van deze energie te versterken.

 

Balans

 

De nadruk van de meditatie en ademhalingsoefeningen ligt altijd op balans - balans tussen ons en onze omgeving, tussen ons denken en doen, tussen westers en oosters. Meditatie en ademhalingsoefeningen kunnen meer voor ons betekenen dan menigeen verwacht.

Zeer ervaren instructeur Tai Chi en Qigong

 

De wordt mede verzorgd door Roel Jansen uit Den Haag. Sinds 1976 is hij bezig met o.a. Tai Chi, Qi Gong en acupunctuur. Zo kunt u bij Garuda Gym in de vorm van Qi Gong meditatie en ademhalingsoefeningen gebruik maken van zijn jarenlange ervaring. Roel Jansen heeft in 2014 een nieuw Qigong boek uitgegeven. Voor meer informatie hierover kunt u de volgende link activeren :

Training Tai Chi en Qi Gong, meditatie en ademhalingsoefeningen.

 

U kunt zich aanmelden via deze site indien u geïnteresseerd bent in het gaan beoefenen van Tai Chi en Qi Gong. Op dinsdag 5 september starten we met de structurele training. Via het contactscherm kunt u aangeven dat u zich wilt opgeven of kunt u vragen stellen.

Qi Gong is een methode

die op eenvoudige wijze

het zelfgenezend vermo-

gen van het lichaam

stimuleert

TERUG NAAR: GEVECHTSSPORTEN